21 dan Detox doručka – recept za sjajne rezultate!

Detox doručak - recept

Zašto 21 dan?

Naučno je dokazano da, ukoliko duži vremenski period ponavljamo određene aktivnosti i zadatke, oni postaju deo naših svakodnevnih navika. Želimo da primenom ovog zdravog obroka ostanete dosledni u izboru zdrave hrane i ostvarite sjajne rezultate, kao i da bolje razumete zbog čega vaše telo ima određene tegobe.

Program “21 dan detox doručka” nastao je kao podrška svima vama koji biste želeli da napravite iskorak u užurbanom i brzom načinu života i učinite nešto za sebe. Ako ste neprestano umorni, ne uspevate smršati, imate probleme s tenom ili bolove u mišićima, vašem je telu potreban temeljni detoks.

Kako je veoma je važno kako ćemo započeti dan, između ostalog je važno da imamo zdrav doručak. Na fantastičan način, detox doručkom moguće je da na prirodan način očistimo tanko i debelo crevo. Podelićemo sa vama detox doručak po recepturi poznatog ruskog naturologa Georgija Nazarova, koji telu daje sledeće:

  • snadbeva organizam neophodnim sastojcima za kvalitetno funkcionisanje organizma kao što su vitamini B grupe, vitamin E, kalijum, magnezijum.
  • Vitamini grupe B deluju na jačanje nervnog sistema, kao i na bolju zaštitu organizma od tumora i na stabilniji šećer u krvi.
  • Vitamin E deluje na bolje stanje kože.
  • Kalijum pozitivno deluje na jačanje srca i mišića.
  • Magnezijum pomaže da se ojača nervni sistem i omogućava bolje usvajanje kalcijuma.
  • Omega 3 i Omega 6 masne kiseline iz ovog obroka delovaće na bolji rad imunog sistema, smanjenje zapaljenskih procesa, boljeg stanja zglobova, kose, kože, kao i lakše oslobađanje organizma od štetnih masnoća.
Recept

Potrebno je:

– 2-5 suvih smokvi, 2-5 suvih šljiva i 2-5 suvih kajsija – iseckati i potopiti u vodi da prenoći (minimum na par sati) da sušeno voće omekša

– 1,5 supena kašika pšeničnih klica; 1,5 supena kašika mešavine mlevenih sirovih semenki lana, bundeve i susama; 1 supena kašika lanenog ulja; 1-2 kašičice kakaoa i 1/3 kašičice cimeta

– 10 sirovih badema, 3 brazilska oraha – iseckati na sitno.

Način pripreme:

Sjediniti smesu i ostaviti da odstoji par sati. Najbolje je da smesu pripremite uveče za ujutru. Možete da pripremite i obrok za par dana, jer u frižideru može da stoji 4 dana.

Napomena:

Obrok jedemo ujutru na prazan stomak, popijemo vode pre konzumiranja detox doručka. Posle doručka ništa ne jedemo NITI PIJEMO naredna 3 sata, kako bi hrana izribala i očistila creva od svih naslaga. Već posle 5 dana uzastopnog korišćenja osetićete razliku.

Paket 21 Detox programa možete poručiti i kod nas. Sanja Čolić će vam isporučiti pripremljene obroke.

Sve informacije kod Sanje: 062577492 (Sanja)