DARIVANJE: Meditirajmo zajedno!

DARIVANJE: Meditirajmo zajedno!
Nema boljeg načina nego da ovogodišnji ciklus završimo jednom meditacijom kojom ćemo otpustiti svaki višak iz tela, protresti ga i otresti ga. 🙂

OSHO Kundalini meditacija je aktivna meditacija koja je namenjena večernjim satima (predveče ili za vreme zalaska sunca), kako bismo sa sebe „otresli“ dan koji je iza nas. Kundalini meditacija pruža nam priliku da opustimo telo koje je celog dana bilo stegnuto, da se blokade koje su u telu probiju, da dozvolimo energiji da nesmetano struji kroz nas a da nas tišina uvede u stanje mira i opuštenosti.

DARIVANJE: Meditirajmo zajedno!

Priključite nam se ONLINE!

 

Vreme i mesto održavanja

Kada: u četvrtak, 30. decembra, od 19.00 h

Gde: ONLINE (Zoom)

Cena: BESPLATNO – ovaj čas OSHO Kundalini meditacije je poklon od NAS za VAS!

 

Kako da pristupite času?

Besplatan čas OSHO Kundalini meditacije je otvoren za sve koji su zainteresovani, pa prijavljivanje za učešće nije potrebno.

Dovoljno je da kliknete na ovaj link kako biste pristupili našoj Zoom vežbaonici:

 

Parametri za logovanje:

Meeting ID: 826 5655 9222

Passcode: 413331

 

O voditeljki meditacije:

Marija Milićević

Marija Kavisho Milićević

Marija Milićević, osnivačica Homeplace-a, prostora za razvoj tela i duha, po profesiji je prof. španskog jezika i hispanskih književnosti, no od detinjstva pokazuje interesovanje za pokret i ljudsko telo, pa tako započinje s izučavanjem raznih plesova. U međuvremenu, upoznaje se s yogom, u kojoj izučava različite stilove i prakse.

Postaje yoga učitelj u Vidya yoga školi Dragana Lončara, i nastavlja svoju edukaciju kod učitelja prakse yin yoge Sebastiana Pucellea i Miriele Burielle, a završava i obuku yoge za decu, Rainbowkids metode. Kroz produbljivanje rada na telu budi se njen interes za meditaciju kao nove perspektive rada s ljudima. Završava trening za vodjenje Oshovih meditacija i trenutno se obučava za terapeuta Osho diamond breath tehnike.