DARIVANJE: OSHO No Dimensions meditacija

DARIVANJE: OSHO No Dimensions meditacija u oktobru

Pozivamo vas na besplatnu radionicu OSHO No Dimensions meditacije, koja će se održati online u nedelju, 16. oktobra 2022, sa početkom u 19 h!

Ova aktivna meditacija se temelji na sufi tehnikama, koje je Osho dalje razvio i proširio. Koristeći dah i niz pokreta, vaša energija postaje usmerena na HARU, centar „životne energije” ispod pupka. Odatle možete posmatrati um i iskusiti svesnost i celovitost – telo se kreće u svim smerovima, a centar ostaje nepomičan i ukorenjen.

Meditacija se izvodi sa njenom specifičnom OSHO No-Dimensions meditacijskom muzikom, koja podržava njene različite faze.

 

Vreme i mesto održavanja

Kada: Nedelja, 16. oktobar, od 19.00 do 20.15 h

Gde: ONLINE – Zoom

Cena: BESPLATNO – ova OSHO No Dimensions meditacija je naš poklon za VAS!

 

Kako da pristupite radionici meditacije?

Besplatna radionica OSHO No Dimensions meditacije je otvorena za sve koji su zainteresovani, pa prijavljivanje za učešće nije potrebno.

Dovoljno je da kliknete na ovaj link kako biste pristupili našoj Zoom vežbaonici:

 

Parametri za logovanje:

Meeting ID: 841 3910 2268

Passcode: 575801

 

O voditeljki meditacije:

Marija Milićević

Marija Kavisho Milićević

Marija Kavisho Milićević, osnivačica Homeplace-a, prostora za razvoj tela i duha, po profesiji je prof. španskog jezika i hispanskih književnosti, no od detinjstva pokazuje interesovanje za pokret i ljudsko telo, pa tako započinje s izučavanjem raznih plesova. U međuvremenu, upoznaje se s yogom, u kojoj izučava različite stilove i prakse.

Postaje yoga učitelj u Vidya yoga školi Dragana Lončara, i nastavlja svoju edukaciju kod učitelja prakse yin yoge Sebastiana Pucellea i Miriele Burielle, a završava i obuku yoge za decu, Rainbowkids metode. Kroz produbljivanje rada na telu budi se njen interes za meditaciju kao nove perspektive rada s ljudima. Završava trening za vodjenje Oshovih meditacija i trenutno se obučava za terapeuta Osho diamond breath tehnike.

Ukoliko imate dodatna pitanja, možete se javiti direktno Mariji Kavisho Milićević putem broja telefona 0641746918.