fbpx

Detox program

Detox program - mart 2020.

Ovaj program nastao je kao podrška svima vama koji bi želeli da napravite iskorak u užurbanom i brzom načinu života i učinite nešto za sebe.

Ako ste neprestano umorni, ne uspevate smršati, imate probleme s tenom ili bolove u mišićima, vašem je telu potreban temeljni detoks.

Osim uvođenja zdravog detox doručka u vaš jelovnik, od velike pomoći će biti i vežbe joge. One će pokrenuti vaš probavni i limfni sistem, balansirati hormone, poboljšati cirkulaciju i omogućiti vašem telu da se reši otrovnh materija, odnosno štetnih toksina. Pored toga, joga će umiriti vaš um i dati jasnoću vašim mislima, što će vam pomoći  u lakšem nošenju sa životnim izazovima.

Od 23. do 27.03.2020.

Pet dana uzastopne jutarnje prakse, pre odlaska na posao!

Yoga čas je od 07.30 do 8.30 h.

Program započinjemo jutarnjim joga časom i tehnikama disanja.

Znamo da svi jogijski položaji doprinose detoksu organizma, ali neki su u tome posebno delotvorni. Joga asane, osim što podstiču ćišćenje vitalnih organa, poboljšavaju probavu, pokreću tok energije i time podstiču izbacivanje toksina iz čitavog organizma, poboljšavaju cirkulaciju i podstiču mladalački izgled.

Sanja Čolić - Detox doručakKako je veoma je važno kako ćemo započeti dan, između ostalog važno je da imamo zdrav doručak. Na fantastičan način detox doručkom moguće je da na prirodan način očistimo tanko i debelo creveo. Stoga, nakon yoga časa svi učesnici dobijaju sveže pripremljen detox doručak koji radimo po recepturi poznatog ruskog naturologa Georgija Nazarova, koji telu daje sledeće:

  • snadbeva organizam neophodnim sastojcima za kvalitetno funkcionisanje organizma kao što su vitamini B grupe, vitamin E, kalijum, magnezijum.
  • Vitamini grupe B deluju na jačanje nervnog sistema, kao i na bolju zaštitu organizma od tumora i na stabilniji šećer u krvi.
  • Vitamin E deluje na bolje stanje kože.
  • Kalijum pozitivno deluje na jačanje srca i mišića.
  • Magnezijum pomaže da se ojača nervni sistem i omogućava bolje usvajanje kalcijuma.
  • Omega 3 i Omega 6 masne kiseline iz ovog obroka delovaće na bolji rad imunog sistema, smanjenje zapaljenskih procesa, boljeg stanja zglobova, kose, kože, kao i lakše oslobađanje organizma od štetnih masnoća.

Nakon 5 dana ovog programa, možete osetiti blagodeti ove kombinacije i nastaviti sa konzumiranjem detox doručka bar 21 dan kako biste sproveli kompletnu detoksikacuju. Upravo “21 dan detox doručka i yoga vežbi” pomoći će vam da ostanete dosledni u izboru zdrave hrane kako biste ostvarili sjajne rezultate.

Voditeljka programa

Sanja Čolić

Sanja Čolić

Svoje znanje sticala je preko osamnaest godina i učila od najboljih učitelja u regionu kako iz sveta joge tako i iz drugih oblasti, učestvovala na različitim radionicama vrhunskih učitelja.

Specijalizovala se za hatha i za terapeutsku jogu kao i individualni pristup vežbanju. Osmislila je svoju metodu rada koja je zasnovana na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika. Poslednjih godinu dana živi između Srbije i Balija i organizuje edukativne i business događaje kroz putovanja u regionu, a i šire.

Kada: Od 23. do 27.03.2020. Yoga čas je od 07.30 do 8.30 h.

Cena ovog programa od 5 dana je 77 eura. U cenu je uključeno pet dana yoga prakse i 5 pripremljenih doručaka koje dobijate svakog jutra.

Prijave na adresu contact@homeplace.rs ili putem broja telefona 062577492 (Sanja)