Kristalne pevajuće bole

Kristalne pevajuće bole - blog Irine Dečermić

Piše: Irina Dečermić

Zvuk koji se dobija „sviranjem“ bola kao muzičkih instrumenata nazvan je „najčistijim tonom“ na svetu. Vibracione frekvencije bola rezoniraju sa fizičkim telom i istančanim poljem čime se omogućava sklad srca i uma, fizičkog i duhovnog.

Note kristalnih pevajućih bola podešene su na određene frekvencije koje se nalaze unutar ljudskog tela, pa kada se zvuk kreće kroz atmosferu i dodirne nas, izaziva naše ćelije da se kreću u različitim pravcima različitom brzinom, u ritmu zvučnog talasa. Ovo nas usklađuje sa zvučnim talasom. Zvuk prodire u naše ćelije i uravnotežuje ih oscilacijom i rezonancom. Sluh nije preduslov za koristi od ovih lekovitih svojstava. Studije su pokazale da zvuk ima direktan uticaj na mentalne procese, mišiće, nervni sistem, (otkucaji srca, puls) probavni i cirkulacioni sistem. Usklađivanje sa tonovima kristalnih pevajućih bola je danas jedan od najdinamičnijih oblika lečenja zvukom.

Marsel Vogel (Marcel Vogel, istaknuti američki naučnik) kaže da su naša zdrava tkiva u prirodi više kristalna nego tečna. Struktura svakog organa, žlezde, nervnog sistema, ćelije i proteina, čak i tkivne soli u našem telu, pokazuje nivo organizacije sa određenim stepenom kristalne funkcije. Osim toga, struktura kostiju i kolagena delimično se sastoji od kalcijum-fosfatnih kristala. Naša kristalna koštana struktura u suštini deluje kao antena, kako za dolazeću vibratornu energiju i informacije, tako i za one koje se već nalaze u našem telu. Kristalna koštana struktura zatim pojačava i emituje ove energetske informacije ostatku sistema sve do ćelijskih i podćelijskih kristalnih struktura. Kvarcni kristali se mogu koristiti na različite načine da apsorbuju i prenose različite rasporede kretanja energije sa podjednako drugačijim efektima na um i telo; kristalna struktura će reagovati na zvuk na jedinstven i precizan način. Bole izrađene od kvarcnog kristala vibriraju na frekvencijama koje proizvode snažne zvučne talase, a ti zvuci predstavljaju energetske manifestacije kristalnih struktura samih bola. Stoga zvuk kristalnih bola može rezonirati sa ljudskim telom na jedinstveno skladan način.

Drevne religije i savremene nauke slažu se da je naša stvarnost okean žive energije i da se sva materija (poput čoveka) prosto sastoji od međusobno prožimajućih talasa energije koji su se iskristalizovali u formu i strukturu. Ova iskonska energija životne sile naziva se mnogim imenima u različitim kulturama – AUM (OM), Prana, Či, Ki, Mana, Baraka, Duh ili Kvantna energija (kako je nova fizika označava). Kristalne pevajuće  bole direktno rade sa ovom univerzalnom energijom i kanališu je u telo da ožive celo naše biće! Kroz ovaj super protok životne energije, one nam mogu pomoći da se setimo naše veze sa Velikim izvorom, omogućavajući nam pristup neograničenoj isceljujućoj energiji iznutra.

Prednosti:

  • Olakšanje od stresa, brige, nervoze. Eliminiše nezdrav šablon i tenziju.
  • Otklanja blokade, zarobljenu energiju, vrši detoksifikaciju.
  • Povećava brzinu oporavka nakon operacije i povreda.
  • Smanjuje, ublažava, uklanja bol (strukturalni, mišićni).
  • Povećava energiju, vitalnost i kreativnost.
  • Formira nove zdrave šablone harmonije, ravnoteže i blagostanja.

Izvor: terapijazvukom.com