Kundalini yoga – Kosmos je u vama

Sanda Mešinović // Amrita Sandesh Kaur

Koliko puta ste se našli u situaciji u svom životu koja vam se čini bezizlaznom?

Koliko puta ste pomislili da ne možete više, a koliko puta ste se pitali zašto se neke situacije i okolnosti ponavljaju i zašto ne možete da pronađete rešenje za ono što želite? Verovatno mnogo puta.

Mnogi od nas su se nalazili ili se još uvek nalaze u životnim okolnostima u kojima se bilo kakva promena ili iskorak čini kao nemoguća misija. Ono što je bitno shvatiti jeste da je sve u redu i da su upravo izazovne, bolne ili teške situacije tu da nam pomognu da pogledamo sve ono što treba da menjamo da bi nam život bio lakši, puniji, zdraviji ili srećniji.  Kažu da ništa nije tako crno, već samo naš stav i perspektiva gledanja boje naš život ružičastim ili crnim.

Takođe, život je sve izazovniji, pun stresa, kratkih vremenskih rokova, prepun informacija i potrebno je opremiti se drugačijim alatima koji će nam omogućiti da kroz dan, sedmicu, godinu, deceniju prošetamo lakši i svesniji.

Ova radionica će vam pokazati da je u eri Vodolije u koju smo dobrano zagazili, upravo jako bitno pronaći svoj alat, oslušnuti svoju Dušu i prepustiti joj da nas vodi.

Drevna tehnika kundalini yoge je jedan od najmoćnijih alata za transformaciju uma, duše i tela i tehnika koja donosi duboki mir i razumevanje života kakav jeste. Uz pomoć moćnih tehnika disanja, mantri, meditacija i vežbi (krija) otključaćemo vaše unutrašnje potencijale za isceljenje, spoznaju, hrabrost i ljubav od kojih je svako od nas sačinjen.

Upravo time ćete videti da su svi odgovori već u vama i da je Univerzum sa svojom magijom bliže nego što mislite.

Za radionicu je potrebno:

  • prostirka (obavezno)
  • ćebence
  • svetla majica (dva presvlačenja)
  • nešto da prekrijete glavu
  • papir i olovka.

KADA: Radionica će se održati 14. jula od 10.30 do 15.30 časova, sa pauzom od 30 minuta

GDE: U prostorijama Homeplace-a, prostora za razvoj tela i duha

PRIJAVE na sandam80@gmail.com

CENA je 35 evra.

Radujemo vam se ♥

Radionicu vodi:

Sanda Mešinović

Sanda Mešinović // Amrita Sandesh Kaur, Aquarian Teacher, KRI sertifikovan instruktor, Level 1 i Level 2

Rođena je 6. aprila 1980. godine u Banja Luci (Bosna i Hercegovina) i jedna je od samo dva sertifikovana instruktora Kundalini yoge u toj zemlji.

Poznata po svojim tekstovima koji propituju stanje duha, sposobnost da volimo i želju za promenom, Sanda je kreirala upravo ovu radionicu kako bi ljudima pomogla da lakše dođu do onih delova sebe koje su negde zaboravili.

Održala je preko 50 radionica sa bubnjevima i meditacijama, a redovno drži časove i radionice Kundalini yoge na relaciji Banja Luka, Tuzla, Sarajevo, Novi Sad, Maribor, Bratislava, a nedavno je na poziv boravila i radila u Dohi (Katar).

Takođe, u 2017. godini je bila učesnik velikih festivala upravo sa radionicama Kundalini yoge, i to na EXIT festivalu u Novom Sadu, ARTZ festivalu u Tuzli, Festivalu Kundalini yoga u Austriji gde zadnje tri godine drži intenzivne radionice za učesnike festivala.

Strast joj je rad sa ženama, devojkama, devojčicama, jer oseća i smatra da je upravo isceljena ženska energija ona koja će doneti duboke promene u društvu.

Bogatog je iskustva i kao plesač, gde je u karijeri od 15 godina bila jedna od najtrofenijih takmičara na solo i grupnim takmičenjima u zemlji i instranstvu, fitness trener je zadnjih 12 godina i terapeut šamanske tehnike Soul Retrieval.