Online yoga za trudnice – letnja akcija u julu i avgustu!

Online yoga za trudnice – letnja akcija u julu i avgustu!

Uplatite dva meseca, drugi mesec vežbajte upola cene!

Vežbajte yogu za trudnice iz udobnosti  vašeg doma ili gde god se nalazite ovog leta! Uz Jovanu Filipović (aka @YogaArtMama), sertifikovanu instruktorku prenatal yoge sa dugogodišnjim iskustvom vođenja časova, yoga za trudnice je bezbedna i laka u svim trimestrima.

Ostanite snažne i fleksibilne kroz trudnoću. Naučite tehnike i položaje koji će vam i samu trudnoću i porođaj učiniti ugodnijim i lakšim. Umirite se, povežite sa svojim telom i bebom kroz vežbe disanja i vođene relaksacije.

Kako izgleda čas yoge za trudnice? Uz pažljivo zagrevanje i pripremu, tokom časa se prolaze yoga položaji uz ponuđene modifikacije u odnosu na mogućnosti i period trudnoće. Posebno se obraća pažnja na pravilnost izvođenja svakog pokreta, ugodnost i udobnost, a uz to se ciljano radi i na pravilnom držanju, disanju, pojedinim mišićnim grupama posebno kritičnim u periodu trudnoće, na samom porođaju i u postpartumu. Takođe, buduće mame uživaju u vođenoj relaksaciji, povezivanju sa bebom, stvaranju jače veze sa svojim telom koje se ubrzano menja i kroz istu uče kako da oslušnu svoje prave potrebe. Pripremamo se za porođaj kroz kratka predavanja i razgovore.

Gde/kako: ONLINE (zatvorena FB gupa, FB live i ZOOM, snimci časova ostaju dostupni, u julu 8 Zoom uživo časova, u avgustu 4 Zoom-a i 4 snimljena časa)

Kada: utorak i četvrtak, od 11.00 do 12.15 h

Cena za dva meseca (16 časova): 6.000 RSD 4.500 RSD

Akcija važi za uplate do 20. jula!

Prijava putem mejla contact@homeplace.rs ili telefona 063/70-17-604 (Jovana)