Osho No Dimensions meditacija

Osho No Dimensions meditacija

Ova aktivna meditacija se temelji na sufi tehnikama, koje je Osho dalje razvio i proširio. Koristeći dah i niz pokreta, vaša energija postaje usmerena na HARU, centar „životne energije” ispod pupka. Odatle možete posmatrati um i iskusiti svesnost i celovitost – telo se kreće u svim smerovima, a centar ostaje nepomičan i ukorenjen.

Meditacija se izvodi sa njenom specifičnom OSHO No-Dimensions meditacijskom muzikom, koja podržava njene različite faze.

 

Vreme i mesto održavanja

Kada: Subota, 19. jun, od 17.00 do 18.15 h

Gde: ONLINE

Cena: 1.200 din, za članove Homeplace programa 700 din.

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete live-u, snimak će biti dostupan za iznajmljivanje, sedam dana nakon održavanja radionice.

 

O voditeljki meditacije:

Marija Milićević

Marija Kavisho Milićević

Marija Milićević, osnivačica Homeplace-a, prostora za razvoj tela i duha, po profesiji je prof. španskog jezika i hispanskih književnosti, no od detinjstva pokazuje interesovanje za pokret i ljudsko telo, pa tako započinje s izučavanjem raznih plesova. U međuvremenu, upoznaje se s yogom, u kojoj izučava različite stilove i prakse.

Postaje yoga učitelj u Vidya yoga školi Dragana Lončara, i nastavlja svoju edukaciju kod učitelja prakse yin yoge Sebastiana Pucellea i Miriele Burielle, a završava i obuku yoge za decu, Rainbowkids metode. Kroz produbljivanje rada na telu budi se njen interes za meditaciju kao nove perspektive rada s ljudima. Završava trening za vodjenje Oshovih meditacija i trenutno se obučava za terapeuta Osho diamond breath tehnike.

 

Način prijavljivanja

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem sledećeg formulara:

 

Za više informacija o radionici pišite na contact@homeplace.rs ili pozovite 0641746918 (Marija)