Povratak sebi – Yoga vikend na Tari

Yoga na Tari, 2019
Yoga na Tari, 2019

 

Tri puna dana provodimo u prirodi, uz mirise letnjeg cveća, uz zvuke ptica, uz planinarenje, šetnje, yoga praksu i aktivne meditacije.

Daleko od gradske okoline, od dnevnih obaveza, uronićemo u drugu energiju koja treba da opusti i nahrani vaše telo i oči, i dodakne i omekša vaše srce.

Ovoga puta za vas biramo Taru i Perućac.

Pridružite nam se:
 • Tara
 • 29.08.-01.09.2019.

 

Destinacija
Tara

Tara sa svojim beskrajno gustim i zelenim šumama, bajkovitim pašnjacima, bujnim livadama, očaravajućim jezerima i zapanjujućim vidikovcima, ima sve za nekoga i ponešto za svakoga. Bilo da ste avanturista ili neko ko samo želi da se opusti, uživa i provede vreme u prirodi, planina Tara je prava destinacija za vas!

 

Vila Drina

Vila Drina je ušuškana u bujno zelenilo Perućca, 13 km uzvodno od Bajine Bašte, u podnožju planine Tare. Smeštena je u zagrljaju dve reke – Vrela i Drine – obe udaljene od Vile svega dvadesetak metara. Na tom mestu vodopad reke Vrelo, najkraće reke u Evropi, duge svega 365 metara, zbog čega je nazivaju i reka Godina, obrušava se u Drinu praveći veličanstven vodopad. Sa ovog čarobnog mesta gosti nose nezaboravne uspomene na okrepljujući boravak i zdrav san uz huk vodopada.

 

Program

Dan 1, Četvrtak

16-18h – dolazak i dobrodošlica u Vilu Drina. Grupno upoznavanje i predstavljanje tima koji ce provesti i voditi ovaj vikend.
18h – 19.20h Uvodni yoga čas – Yin Yoga
19:30 Večera

Dan 2, Petak

07:30 – 08:30 Osho aktivna meditacija
09:00 Doručak
10:00 – 13:30 Hiking do Mitrovca – obilazak rezervata najviše kategorije „Tepih livada“ i jednog od najlepših vidikovaca Banjska stena.
Čas yoge u prirodi – Vinyasa yoga
14:00 Ručak u restoranu Vrelo
15:00 Odmor i slobodno vreme
18:00 Grupna aktivnost: Yin Yoga i meditacija
20:00 Večera

Dan 3, Subota

07:00 Osho aktivna meditacija
08:00 Doručak.
09:30 Opcije: Izlet brodom do Višegrada, Šarganska osmica i Mećavnik ili opuštajući dan na jezeru uz masažu
19:00 Osho aktivna meditacija
20:00 Večera

Dan 4, Nedelja

07:30 – 08:45 Yoga čas – Essential yoga (yoga čas na kome ćemo koristiti eterična doTERRA ulja)
08:45 – 09:30 Doručak, check-out
09:30 – 13:00 Slobodno vreme, kupanje na jezeru Perućac
14:00 Ručak

Kraj programa

 

Cena aranžmana

Paket uključuje sledeće:

 • Kompletan program vođen stručnim timom “Homeplace”-a – prostor za razvoj tela i duha. Časovi yoge, rad sa eteričnim uljima i aktivne meditacije.
 • Boravak, 3 noćenja (4 dana u Vili Drina na jezeru Perućac) na bazi punog pansiona (obroci se služe u restoranu Vrelo sa najlepšom letnjom terasom u Srbiji, sa pogledom na reku i vodopad)
 • Smeštaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama
 • Planinarenje po Tari

Cena 180 EUR po osobi/za paket (cena uključuje PDV). Doplata za jednokrevetnu sobu: 20 eura po danu. Cena ne uključuje boravišnu taksu i osiguranje u iznosu od 110 RSD po osobi/po noći. Rezervaciju mesta mozete izvršiti uplatom od 40% od ukupnog iznosa.

Prevoz nije uračunat u cenu.

Ponuda za prevoz redovnom autobuskom linijom od Beograda do Bajine Bašte iznosi oko 1200 RSD po osobi/po pravcu. Prevoz od Bajine Bašte do Perućca iznosi 650 RSD po osobi/po pravcu. Mogućnost organizacije grupnog prevoza.

 

Dodatna ponuda

Izleti koji su uključeni u sadržaj paketa su:

 • Izlet Tara
  Vila Drina – putovanje preko Tare do Mitrovca i obilazak vidikovca Banjska stena (pešačenje oko 700 m u jednom pravcu). Čas yoge u prirodi.

Izleti i ekskurzije koji nisu uključeni u cenu paketa:

 • Krstarenje brodom do Višegrada: 18,00 EUR po osobi;
  Vožnja brodom od jezera Perućac do Višegrada kroz kanjon reke Drine. Putovanje traje oko 3 h, dolazak u Višegrad, slobodno vreme u Višegradu oko 1,5-2 h. Pratnja stručnog vodiča za vreme puta. Povratak brodom od Višegrada do Perućca. Opciono ručak na brodu (po ceni 15 EUR po osobi).
 • Šarganska osmica i poseta Mećavniku: 12 EUR po osobi;
 • Masažu je takođe moguće zakazati: 25 EUR (75 minuta)

NAPOMENA: Izleti će biti organizovani zavisno od vremenskih uslova.

 

Informacije i registracija

Ukoliko želite da se prijavite za Yoga vikend na Tari ili imate dodatna pitanja, najlepše vas molimo da popunite formular: