Prana Vinyasa Flow Yoga – master class sa Nevenom Budimir

Prana Vinayasa Flow Yoga - master klas sa Nevenom Budimir

Prana Vinyasa je joga sistem inspirisan prirodom i njenom sposobnošću da isceljuje, uspostavlja balans, transformiše i obnavlja. Zahvaljujući alhemiji pokreta, povezuje nas sa osnovnim elementima u prirodi i snagom svakog od njih skrivenoj u nama. Naš čas biće posvećen elementu VODE, jednom od osnovnih konstituenata našeg tela i njegovoj sposobnosti da pročišćava i neometano teče. Na energetskom nivou ovde se nalazimo u domenu druge čakre, gde ćemo putem pokreta i osluškivanja našeg instinkta aktivirati našu kreativnost i naučiti da plešemo i tečemo kroz život.

O voditelju radionice

Nevena Budimir

Nevena Budimir

Otkriva jogu 2008. godine, a nedugo zatim završava školu za yoga instruktore Dragana Lončara. Svoju karijeru i usavršavanje nastavlja u Italiji i razlicitim delovima sveta učeći od mnogih svetski poznatih učitelja (Angela Farmer, Shiva Rea, Lino Miele, Davide Meloni, Andrew McAuley, Mark Robberds, Deepika Mehta).

2016. postaje sertifikovani učitelj prana yoga flow stila, a u međuvremenu istražuje i izučava različite načine kreativnog izražavanja pomoću pokreta.

U svom radu se trudi da osluškuje potrebe svojih učenika i učini da čas postane konstantna potraga za radošću izražena kroz pokret.

Živi i radi u Milanu.

Kada: 4. maja od 10 do 12.30 h

Cena: 15 eura

Zbog ograničenog broja mesta neophodno je izvršiti rezervaciju na mejl contact@homeplace.rs ili 0641746918.