RADIONICA: Putovanje kroz čakre – Yin Yoga & Sound Healing

Putovanje kroz čakre – Yin Yoga & Sound Healing (decembar, 2021)

„Zvučne vibracije nas usklađuju sa našom instinskom prirodom. Zvuk je izrazito moćan oblik energetskog lečenja koji nas uvodi u vibracije sopstvene suštine i univerzuma” – Dr. Mitchell Gaynor

Putovanje kroz čakre je radionica u kojoj spajamo zvučne vibracije sa Yin yoga praksom.

Sve u našem Univerzumu je napravljeno isključivo od vibracija. Kao rezultat, sve odjekuje vlastitim izvornim frekvencijama. Različiti delovi ljudskog tela, poput organa, kostiju, mišića, misli i osećaja, svi imaju izvornu frekvenciju, kao i bakterije, virusi i bolesti. U lečenju frekvencijama koriste se vibracije kojima se obnavlja energetska i fizička ravnoteža potrebna za dobro zdravlje. Lečenje frekvencijama deluje ili povećanjem zdravih frekvencija ili ometanjem neželjenih frekvencija, poput onih koje emituju bolesti, virusi ili bakterije.

Dok zvučni talasi putuju kroz energetsko polje tela, oni pomažu uspostavljanju novih obrazaca ravnoteže, zamenjujući one štetne po zdravlje. Domino efekat se dešava dok vibraciono pomeranje započinje na ćelijskom nivou, podstičući telo da se vrati svojoj prirodnoj harmoniji. Ove duboke promene pokreću se deblokadom meridijanskih puteva. Takođe, jačanjem energetskih centara – čakri – telu se omogućava da distribuira sopstvenu lekovitu energiju na mestima na kojima je najpotrebnija.

Yin yoga je suptilan stil yoge gde u položaje ulazimo polako i sa punom pažnjom, zadržavajući se duže u svakom od njih. Tako povećavamo fleksibilnost, pospešujemo opuštanje mišićne fascije i vezivnog mišićnog tkiva i dobinski se opuštamo.

Na ovoj radionici ćemo se fokusirati na čakre (energetska polja) kroz yin yoga polažaje i zvuke instrumenata. Na taj način ćemo otpuštati svaki višak iz polja i produbiti opuštanje kroz svih sedam energetskih kanala našeg tela.

Čakre su energetski centri u suptilnom telu, nalaze se duž kičme i nisu same po sebi izvor energije, već upravljaju njome i organizuju je. Čakra prima, asimilira energiju u kompleks telo-um i oslobađa energijju životne sile. Da bi čakra bila u ravnoteži, treba ravnomerno da obavlja sve tri funkcije – primanje, asimiliranje i oslobađanje (izražavanje) energije.

 

Vreme i mesto održavanja

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA, OTVARAMO I TREĆI TERMIN ZA RADIONICU „PUTOVANJE KROZ ČAKRE” – subota, 11. decembar, od 18 h!

Broj mesta je ograničen na 10 osoba. Interesovanje je veliko, a mesta ima još samo za radionicu koja se održava 11. decembra. Požurite, prijavite se i osigurajte svoje mesto na radionici!

Kada: Radionica će se održati u sledećim terminima:

nedelja, 5. decembar 2021. godine

  • od 18 do 20 h (SVA MESTA POPUNJENA!)
  • od 20.15 do 22.15 h (SVA MESTA POPUNJENA!)

subota, 11. decembar 2021. godine

  • od 18 do 20 h

Rad će se odvijati po sledećem rasporedu:

  • 90 minuta – Yin Yoga & Sound Healing
  • 30 minuta – Serviranje čaja uz sva pitanja i deljenja

Gde: Mlatišumina 4 (interfon: Sound Healing), Beograd

Cena: 3.600 din.

Napomena: Obavezno je poneti svoju yoga prostirku.

 

Program vode:

Marija Kavisho Milićević

Irina Dečermić

Marija Kavisho Milićević

Marija Kavisho Milićević, osnivačica Homeplace-a, prostora za razvoj tela i duha, po profesiji je prof. španskog jezika i hispanskih književnosti, no od detinjstva pokazuje interesovanje za pokret i ljudsko telo, pa tako započinje s izučavanjem raznih plesova. U međuvremenu, upoznaje se s yogom, u kojoj izučava različite stilove i prakse.

Postaje yoga učitelj u Vidya yoga školi Dragana Lončara, i nastavlja svoju edukaciju kod učitelja prakse yin yoge Sebastiana Pucellea i Miriele Burielle, a završava i obuku yoge za decu, Rainbowkids metode.

Kroz produbljivanje rada na telu budi se njen interes za meditaciju kao nove perspektive rada s ljudima.

Završava trening za vodjenje Oshovih meditacija i trenutno se obučava za terapeuta Osho diamond breath tehnike.

Irina Dečermić

Karijera Irine Dečermić koncertne pijanistkinje, kompozitorke i multimedijalne umetnice traje više od trideset godina.

 

Bachelor of Arts
Guildhall School of Music and Drama, London

Master
Royal College of Music, London

Diploma – nivo 2
Sound Healing Academy – Velika Britanija

 

Za opširnu biografiju posetite zvaničnu stranicu:

irinadecermic.com

 

Način prijavljivanja

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem sledećeg formulara:

 

Za više informacija o radionici pišite na contact@homeplace.rs ili pozovite 0641746918 (Marija)