Trodnevni detox program u oktobru: Yoga & prirodni probiotik “Detox doručak”

Detox program

Ovaj program nastao je kao podrška svima vama koji biste želeli da napravite iskorak u užurbanom i brzom načinu života i učinite nešto za sebe.

Ako ste neprestalno umorni, ne uspevate da smršate, imate zadah, probleme s tenom ili bolove u mišićima, vašem je telu potreban temeljni detoks.

Osim uvođenja zdravog detox doručka u vaš jelovnik, od velike pomoći će biti i vežbe joge.

One će podstaći vaš probavni i limfni sistem, balansirati hormone, poboljšati cirkulaciju, te omogućiti vašem telu da se reši otrovnh materija, odnosno štetnih toksina. Uz to, joga će umiriti vaš um, te dati jasnoću vašim mislima, što će vam pomoći  u lakšem nošenju sa životnim izazovima.

Trodnevni detox program se održava od 10. do 12. oktobra 2020. godine.

Program započinjemo jutarnjim joga časom  i tehnikama disanja od 09.00 do 10:30 h.

Znamo da svi jogijski položaji doprinose detoksu organizma, no neki su u tome posebno delotvorni. Joga asane osim što podstiču ćišćenje vitalnih organa, poboljšavaju probavu, pokreću tok energije i time podstiču izbacivanje toksina iz čitavog organizma, poboljšavaju cirkulaciju i doprinose mladalačkom izgledu.

Detox doručakKako je veoma je važno kako ćemo započeti dan, između ostalog važno je da imamo zdrav detox doručak. Na fantastičan način detox doručkom moguće je da na prirodan način očistimo tanko i debelo crevo.

Stoga nakon časa svi učesnici dobijaju sveže pripremljen detox doručak, spremljen po recepturi poznatog ruskog naturologa Georgija Nazarova, koji telu daje sledeće :

  • snadbeva organizam neophodnim sastojcima za kvalitetno funkcionisanje, kao što su vitamini B grupe, vitamin E, kalijum, magnezijum.
  • Vitamini grupe B deluju na jačanje nervnog sistema, kao i na bolju zaštitu organizma od tumora i na stabilniji šećer u krvi.
  • Vitamin E deluje na bolje stanje kože.
  • Kalijum pozitivno deluje na jačanje srca i mišića.
  • Magnezijum pomaže da se ojača nervni sistem i omogućava bolje usvajanje kalcijuma.
  • Omega 3 i Omega 6 masne kiseline iz ovog obroka delovaće na bolji rad imunog sistema, smanjenje zapaljenskih procesa, bolje stanje zglobova, kose, kože, kao i lakše oslobađanje organizma od štetnih masnoća.

Nakon 3 dana ovog programa, možete osetiti blagodeti ove kombinacije i nastaviti sa konzumiranjem detox doručka bar 21 dan kako biste sproveli kompletnu detoksikacuju. Upravo “21 dan detox doručka i yoga vežbi” pomoći će vam da ostanete dosledni u izboru zdrave hrane kako biste ostvarili sjajne rezultate. Dozvolite nam da vam pokažemo kako za 21 dan možete da unapredite životni stil uz detox  doručak i set joga vežbi.

Voditeljka programa

Sanja Čolić

Sanja Čolić

Svoje znanje sticala je preko osamnaest godina i učila od najboljih učitelja u regionu, kako iz sveta joge tako i iz drugih oblasti, učestvovala je na različitim radionicama vrhunskih učitelja.

Specijalizovala se za hatha i terapeutsku jogu, kao i individualni pristup vežbanju. Osmislila je svoju metodu rada koja je zasnovana na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika.

Poslednjih godinu dana živi između Srbije i Balija i organizuje edukativne i business događaje kroz putovanja u regionu, a i šire.

Kada: 10, 11. i 12. oktobar, od 09.00 do 10.30 h

Cena ovog trodnevnog programa  vežbi sa detox obrokom je 37 eura.

Cena za online varijantu, za koju je potrebno dan ranije doći po obroke, iznosi 30 eura.

Rezervaciju mesta možete izvršiti prijavom na mejl office@sanjacolic.net ili putem telefona +381 (0) 62 577492, +62 81237998100

Mesto je rezervisano nakon uplate avansa.