Vinyasa Flow + Yin Yoga – online yoga paket

Vinyasa Flow + Yin Yoga – online yoga paket

Primetite i izvucite ono najbolje iz svega, pomirite suprotnosti, pa i kada je YOGA u pitanju, prihvatite i osetite blagodeti svakog od njenih stilova. Istovremeno OSNAŽITE i OPUSTITE telo i um, uz kombinaciju VINYASA FLOW i YIN yoga stila.

Sadržaj programa

Paket obuhvata 8 časova yoge:

  • 4 časa vinyasa flow yoge na kojima ćemo pokrenuti energetski tok, zagrejati telo uz dinamične i fluidne pokrete. Na ovim časovima ćemo pomerati svoje granice i svedočiti našoj snazi, onoj unutrašnjoj. Praktikovaćemo tehnike disanja koje takođe produbljuju snagu u nama.
  • 4 časa yin yoge koji su namenjeni integraciji, mekoći i opuštanju. Oni će nam pomoći da osetimo dublje slojeve našeg tela i isto tako naše dubinske potrebe.

Vođena meditacija je inkorporirana u sve časove yoge.

Svi časovi se održavaju na platformama Zoom i FB. Prilikom prijave, dobijate pristup zatvorenoj FB grupi, u kojoj kombinujemo rad FB live-a i Zooma. Ukoliko propustite neki od časova, u FB grupi će snimak biti okačen. U roku od 7 dana će snimak propuštenog časa biti dostupan za nadoknadu.

Sve što vam je potrebno kako biste svoju praksu radili iz udobnosti vašeg doma je:

  • dobra internet konekcija;
  • kompjuter/tablet/telefon;
  • yoga prostirka;
  • yoga rekviziti, ali budite bez brige, u svakom domu postoje predmeti koji se mogu iskoristiti u ovu svrhu i, naravno,
  • vaša dobra volja.
O voditeljki programa:

Marija Milićević

Marija Milićević

Marija Milićević, osnivačica Homeplace-a, prostora za razvoj tela i duha, po profesiji je prof. španskog jezika i hispanskih književnosti, no od detinjstva pokazuje interesovanje za pokret i ljudsko telo, pa tako započinje s izučavanjem raznih plesova. U međuvremenu, upoznaje se s yogom, u kojoj izučava različite stilove i prakse.

Postaje yoga učitelj u Vidya yoga školi Dragana Lončara, i nastavlja svoju edukaciju kod učitelja prakse yin yoge Sebastiana Pucellea i Miriele Burielle, a završava i obuku yoge za decu, Rainbowkids metode. Kroz produbljivanje rada na telu budi se njen interes za meditaciju kao nove perspektive rada s ljudima. Završava trening za vodjenje Oshovih meditacija i trenutno se obučava za terapeuta Osho diamond breath tehnike.

Termini:
  • Vinyasa flow yoga – četvrtak, od 19.30 do 20.45 h
  • Yin yoga – nedelja, od 20.00 do 21.15 h

Mesečna članarina iznosi 3.600 RSD ili 30 EUR (za uplate iz inostranstva).

Način prijavljivanja

Poklonite sebi oplemenjujućih mesec dana online yoga programa koji će predstavljati moćnu kombinaciju snage mekoće i mekoće snage koja je već u VAMA, samo je treba spoznati!

Prijavljivanje je u toku, a vrši se popunjavanjem sledećeg formulara:

 

Za više informacija o programu „Vinyasa Flow + Yin Yoga – online yoga paket” pišite na contact@homeplace.rs ili pozovite 0641746918 (Marija)