Zvučna kupka – Otisnite se na čarobno zvučno putovanje u lekovitim zvucima i vibracijama

Zvučna kupka - 14. decembar 2019.

Zvučna kupka je iskustvo zvuka i vibracija. Naziv “zvučna kupka” potiče zbog “kupanja” u lekovitim zvucima i vibracijama predivnih instrumenata poput gonga, tibetanskih pevajućih činija, zvončića i dr. Tokom zvučne kupke, učesnici leže na podu, ili sede, i upijaju zvuk i vibracije koje jačaju imunitet, čiste lošu, a podstiču dobru energiju i vraćaju harmoniju celom biću.

Postoji mnogo prednosti zbog kojih treba priuštiti zvučnu kupku i meditaciju. Prednosti uključuju povećanu opuštenost, bolji san, uravnotežen nivo energije, smanjenje stresa, bola i anksioznosti, harmonizaciju i još mnogo toga! Zvuk utiče na nas na svim nivoima – duhovno, mentalno, emocionalno i fizički i može nam pomoći u harmonizaciji i balansu opšteg bića.

Meditacija je kvalitet bića.

“Da li znate da reči meditacija i lek potiču iz istog korena? Meditacija je neka vrsta leka, a njegova upotreba je samo za sada. Kada ste naučili kvalitet, onda vam ne treba nikakva posebna meditacija, onda meditacija mora da se proširi kroz ceo život. Samo kada ste meditativni dvadeset i četiri sata dnevno onda možete postići, postigli ste. Čak je i spavanje meditacija.

Meditacija je kvalitet bića koji donosite delu. To nije poseban čin, nije nešto što radite. Meditacije nije – da sedite u određenom položaju, siddhasana, a držite kičmu pravu i da zatvorite oči ili pogledate vrh nosa ili da pratite dah – ne, ovo su samo uređaji za početnike … ” – OSHO

Otisnite se sa nama na čarobno zvučno putovanje u lekovitim zvucima i vibracijama gonga, tibetanskih činija, zvončića…

Zvučnu kupku vodi Suzana Jaković.

Prijava je obavezna na mejl contact@homeplace.rs ili putem telefona 064/174-6918.

Datum: 14. decembar 2019.

Trajanje: 19.30 – 21.00

Učešće: 1.000 din.