Grupa za Razvoj i radost

 

U toku su pripreme za treću grupu za Razvoj i radost koja pocinje 27. januara 2019! Grupa je zatvorenog tipa jer je važno da izgrađujemo poverenje i sigurnost kako bismo mogli slobodno da budemo svoji i da se povežemo sa drugima. Ovo je prilika da kroz kontinuirani rad istražujemo sebe.

Na radionicama za razvoj i radost tragamo za našom sopstvenom istinom, autentičnošću, prihvatanjem sebe. Otvaramo prostor za sopstvenu ranjivost kao i za našu snagu.

Kroz meditaciju, samoistraživanje, deljenje sa grupom, rad u parovima, pokret, tragamo za osećanjima, senzacijama, slikama, uverenjima koja nas drže zarobljene u prošlosti u sopstvenim odbranama i sprečavaju da sada i ovde spoznamo sopstvenu snagu, sjaj i suštinu.

Grupni i individualni rad daje nam priliku da kreiramo polje podrške, saosećanja, otkrivanja i radosti za nas same, za ljude oko nas i za svet koji nas okružuje.

Učesnici prolaze kroz ciklus od 5 jednodnevnih radionica koje se održavaju jednom mesečno u kombinaciji sa jednom individualnom Somathic experience sesijom.

Grupu i individualne sesije vodi Jelena Marković.

Prijave i informacije na:
Email: jelena@razvojiradost.rs
Tel. +381 63 241 499

Datumi održavanja radionica su:

1. radionica – 27. januar 2019.
2. radionica – 24. februar 2019.
3. radionica – 17. mart 2019.
4. radionica – 7. april 2019.
5. radionica – 19. maj 2019.