Prana Vinyasa Flow Yoga – Earth Flow: master class sa Nevenom Budimir

Prana Vinyasa Flow Yoga - Earth Flow: master class sa Nevenom Budimir (7. septembar 2019.)

Prana Vinyasa je joga sistem inspirisan prirodom i njenom sposobnošću da isceljuje, uspostavlja balans, transformiše i obnavlja. Zahvaljujući alhemiji pokreta, povezuje nas sa osnovnim elementima u prirodi i snagom svakog od njih skrivenoj u nama.

Po ajurvedi naše telo sazdano je od osnovnih elemenata koji se nalaze u prirodi. Naša sposobnost da ih prepoznamo i prizovemo njihove kvalitete može učiniti da naša praktika postane kreativni put ka isceljenju. Bez čvrste baze koja će nam dati sigurnost i stabilnost potrebne za razvoj, mi smo poput stabala koja ne mogu da daju plod. Naš čas inspirisan elementom ZEMLJE idealan je za stvaranje čvrste baze iz koje se mogu roditi sve ostale asane.

O voditelju radionice

Nevena Budimir

Nevena Budimir

Otkriva jogu 2008. godine, a nedugo zatim završava školu za yoga instruktore Dragana Lončara. Svoju karijeru i usavršavanje nastavlja u Italiji i razlicitim delovima sveta učeći od mnogih svetski poznatih učitelja (Angela Farmer, Shiva Rea, Lino Miele, Davide Meloni, Andrew McAuley, Mark Robberds, Deepika Mehta).

2016. postaje sertifikovani učitelj prana yoga flow stila, a u međuvremenu istražuje i izučava različite načine kreativnog izražavanja pomoću pokreta.

U svom radu se trudi da osluškuje potrebe svojih učenika i učini da čas postane konstantna potraga za radošću izražena kroz pokret.

Živi i radi u Milanu.

Kada: 7. septembra od 11.00 do 13.30 h

Cena: 15 eura

Zbog ograničenog broja mesta neophodno je izvršiti rezervaciju na mejl contact@homeplace.rs ili 0641746918.