Trening program za rad sa disanjem – Transformacija kroz dah

Trening program za rad sa disanjem – Transformacija kroz dah - 1. modul

Od 4. do 9. maja 2019. godine, u organizaciji Centra za razvoj i radost, održan je prvi modul treninga: Rad sa disanjem – Transformacija kroz dah. Ovaj dvogodišnji trening program kreirali su sertifikovani Osho Diamond Breath terapeuti i Somatic Experiencing & Trauma Healing praktičari.

Trening program se sastoji od 4 modula i drugi modul će biti održan od 27. septembra do 2. oktobra 2019. godine. Trening je međunarodnog karaktera i otvoren je za učesnike iz drugih zemalja. Namenjen je svim profesionalcima koji rade sa ljudima (psihoterapetute različitih terapijskih pravaca, joga instruktore, one koji rade sa telom, holističke savetnike za lični razvoj) kao i onima koji žele da prodube svoje znanje o radu sa dahom i sopstveno iskustvo.

Pridružite nam se na drugom modulu ovog jedinstvenog treninga u Srbiji.

Iz ugla učesnika:

„Srećna sam što imam priliku da konačno u Srbiji učim o terapijskom disanju kroz sopstveno iskustvo i sjajne učitelje. Od kad sam prvi put radila sa tehnikama disanja u Italiji, videla sam koliko sam novih slojeva sebe otkrila i koliko je zaključene energije u meni. Grupa je divna, Pushan je fantastičan terapeut i radujem se septembru i narednoj godini.”

Kroz ovaj iskustveni trening program  učimo kako da radimo sa drugima uz primenu tehnika disanja, kao i o radu sa traumatskim iskustvima. Kroz intenzivan rad na sopstvenom iskustvu, imamo priliku da iskustveno prođemo kroz različite metode rada i na taj način steknemo dublje razumevanje onoga što želimo da pružimo svojim budućim klijentima.

Kliknite da preuzmete Program treninga “Transformacija kroz dah” (.docx).

Prijave i kontakt: centarzarazvojiradost@gmail.com

Tel: +381 63 241 499

Trening program za rad sa disanjem – Transformacija kroz dah - 1. modul

Trening program za rad sa disanjem – Transformacija kroz dah - 1. modul