Yoga dan bez krovova i granica!

Yoga dan bez krovova i granica - 18. i 19. septembar
Provedite sa nama dan u prirodi na predivnom imanju Meljak Off-road house. U septembarskim bojama pozdravljamo vikend uz jogu, meditaciju i osveženja koja nas hrane i vraćaju bliže sebi i drugima. Dođite sami ili povedite društvo – neka to bude vreme za vas!

 

Sadržaj programa:
Subota, 18. septembar
(10-16 h)

– Dan započinjemo časom hatha yoge
– Osveženje uz sveže pripremljen smoothie i kafu
– Boravak na imanju
– OSHO Kundalini meditacija
– Presni obrok
– Odlazak u 16 h

 

Nedelja, 19. septembar
(10-16 h)

– Dan započinjemo časom hatha yoge i yogom za lice
– Osveženje uz sveže pripremljen smoothie i kafu
– Boravak na imanju
– Meditacija srca
– Presni obrok
– Odlazak u 16 h

NAPOMENA: Sva mesta za nedelju su popunjena!

Hatha yoga

Ovo je stil yoge u kojem se asane izvode lagano, nadovezujući se jedna na drugu, sa dužim zadržavanjem u svakom od položaja. Vežbamo uvek svesno i tako da nam prija, ali i da istovremeno imamo izazov, tako da se posle časa doživljava uklanjanje fizičke i psihičke napetosti. Ovaj stil yoge je vrlo prilagodljiv svakom nivou.

Yoga za lice

Praktikovanje yoge za lice održava mišiće lica i sve slojeve kože (donji, srednji i gornji sloj). Iako češće vodimo računa o svom telu i mišićima, neretko u tom smislu zapostavljamo lice. Pravilno izvođenje vežbi koje podrazumeva yoga za lice povećava cirkulaciju krvi i veći dotok kiseonika i hranljivih materija do ćelija kože. Redovnom praksom imaćemo zdraviji i čvršći izgled kože lica.

Aktivne meditacije

Osho je osmislio aktivne meditacije upravo da bi moderan čovek mogao da centar svoga bića ponovo vrati u srce i na taj način stupi u kontakt sa svojom čežnjom, vraćanjem u sopstveno telo i osvešćivanjem energije koja je u njemu. Aktivna meditacija dovodi nas u sadašnji trenutak i kroz pokret, disanje i haotičnost donosi prisutnost u sopstvenom telu, sada i ovde. Samim tim, ovo je prilika da brige, misli, projekcije za budućnost, kao i boravljenje u prošlosti budu zamenjene osećajem otpuštanja ovih stvari i prepuštanja postojanju samo u sadašnjem trenutku.

 

Mesto održavanja

Posetite Instagram profil imanja Meljak Off-road house.

 

Voditeljke programa:

Marija Kavisho Milićević

Marija Milićević

Marija Kavisho Milićević, osnivačica Homeplace-a, prostora za razvoj tela i duha, po profesiji je prof. španskog jezika i hispanskih književnosti, no od detinjstva pokazuje interesovanje za pokret i ljudsko telo, pa tako započinje s izučavanjem raznih plesova. U međuvremenu, upoznaje se s yogom, u kojoj izučava različite stilove i prakse.

Postaje yoga učitelj u Vidya yoga školi Dragana Lončara, i nastavlja svoju edukaciju kod učitelja prakse yin yoge Sebastiana Pucellea i Miriele Burielle, a završava i obuku yoge za decu, Rainbowkids metode. Kroz produbljivanje rada na telu budi se njen interes za meditaciju kao nove perspektive rada s ljudima. Završava trening za vodjenje Oshovih meditacija i trenutno se obučava za terapeuta Osho diamond breath tehnike.

Jelena
Kadenić

Jelena Kadenić

Jelena Kadenić je nakon završetka studija radila u više multinacionalnih kompanija u Americi i Evropi. Uvidevši da biznis okruženja ne podržavaju unutarnji razvoj, Jelena je napravila životni zaokret.

Dugogodišnje iskustvo iz tehnika šamanizma kod dr Vuka i praktikovanje yoge nadogradila je licencom za instruktora hatha yoge u školi Vidya yoga Dragana Lončara.

Već deset godina na srpskom i engleskom jeziku vodi grupne i individualne časove, radionice i yoga odmore. Poseban fokus usmerila je na yogu za korporacije i yogu za lice.

Dugogodišnji rad na sebi dovodi je i do Vipassana meditacije, koja joj otvara nove vidike.

 

Način prijavljivanja i cene:
Cena za jedan dan
(18. ILI 19. septembar)
Cena: 3.200 dinara

U cenu je uključeno:

– boravak na imanju 10-16 h, tokom odabranog dana

– 1 yoga čas

– 1 čas aktivne meditacije

– 1 pripremljen smoothie napitak i 1 presni ručak.

Cena za oba dana
(18. i 19. septembar)
Cena: 5.000 dinara

U cenu je uključeno:

– boravak na imanju 10-16 h, tokom oba dana

– 2 yoga časa

– 2 časa aktivne meditacije

– 2 pripremljena smoothie napitka i 2 presna ručka.

Napomene:

  • prevoz nije uključen u cenu
  • spavanje na imanju NIJE uključeno ni u jednu od opcija.

Broj mesta je ograničen na najviše 12 učesnika po danu – prijavite se što pre i obezbedite svoje mesto!

Formulari za prijavljivanje:

NAPOMENA: Sva mesta za nedelju su popunjena. Prijavljivanje je moguće samo za subotu, 18. septembar:

PRIJAVA ZA 1. DAN (18. SEPTEMBAR)

PRIJAVA ZA 2. DAN (19. SEPTEMBAR)
Prijavljivanje je završeno, sva mesta su popunjena.
PRIJAVA ZA OBA DANA (18. I 19. SEPTEMBAR)
Prijavljivanje je završeno, sva mesta su popunjena.

Za više informacija o programu „Yoga dan bez krovova i granica!” pišite na contact@homeplace.rs ili pozovite 0641746918 (Marija)