Hatha Yoga – Doživi lepotu unutrašnjeg mira

ONLINE Hatha Yoga: Doživi lepotu unutrašnjeg mira

Asane (yoga položaji) i pranajame (tehnike disanja) stvaraju promene. One menjaju to kako se osećamo, ne samo fizički, već i mentalno i emocionalno. Počinje se sa telom, zatim se postepeno prelazi na dah i na kraju na svoje unutrašnje ja.

Hatha yoga je proces koji telo pročišćava i disciplinuje za više nivoe mogućnosti i energije. Za svaki različiti nivo svesti koji osoba prolazi, telo automatski teži da zauzme određeni položaj. Asane čine obrnuto. Kada svoje telo postavljamo u određen položaj, možemo podizati svoju svest. Telo može biti sredstvo duhovnog rasta ili prepreka. Hatha yoga vodi računa da telo zauzima položaje vrlo nežno i postepeno. Osim što kičma postaje fleksibilnija, i telo i um postaju veoma fleksibilni, te je moguće uvideti nove ideje i postati vitalniji i angažovaniji u svetu u kome živimo.

Kada: sreda i subota, od 9.00 do 10.15 h

Gde/kako: svi časovi se održavaju ONLINE putem ZOOM platforme (prilikom prijave, dobijate pristup zatvorenoj FB grupi, u kojoj će, ukoliko propustite neki od časova, snimak istog biti okačen i biti vam dostupan za nadoknadu tokom narednih sedam dana)

Časove vodi: Neda Karalejić

Cena: mesečna članarina (dva časa nedeljno) iznosi 3.200 RSD

Način prijavljivanja: putem mejla neda.homeplace@gmail.com ili telefona 069/19-07-509 (Neda)