Prenatal Yoga – pridružite nam se na časovima u sali ili online

Prenatal Yoga - časovi u sali i online

Nova vremena zahtevaju i nove mogućnosti posebno za sve buduće mame. Zato vam Homeplace sa instruktorkom joge i prenatal joge, dulom Jovanom Filipović (aka @YogaArtMama) pruža mogućnost da jogu za trudnice radite i u studiju i/ili online iz udobnosti sopstvenog doma.

Dok će tokom jula i avgusta u Homeplace-u uz sve potrebne posebne mere vežbati manji broj trudnica, za sve ostale ostavljamo otvorenu opciju online live časova joge. Snimci časova su dostupni tokom cele nedelje i ako ne stignete na live u terminima utorak i četvrtak od 16 h! Za one koje dolaze u salu online je bonus koji im ostaje!

Kako izgleda čas joge za trudnice? Uz pažljivo zagrevanje i pripremu, tokom časa ćemo proći sve joga položaje uz ponuđene modifikacije u odnosu na mogućnosti i period trudnoće. Posebno obraćamo pažnju na pravilnost izvođenja svakog pokreta, ugodnost i udobnost, uz to i ciljano radimo na pravilnom držanju, disanju, pojedinim mišićnim grupama posebno kritičnim u periodu trudnoće, na samom porođaju i u postpartumu. Uživamo u vođenoj relaksaciji, povezivanju sa bebom, stvaranju jače veze sa svojim telom koje se ubrzano menja i učimo kako da oslušnemo svoje prave potrebe.

Ako vas zanima da saznate više o jogi za trudnice pročitajte uskoro na našem blogu.

Pored joge našim mamama i budućim mamama pružamo mogućnost da kroz posebne radionice i časove besplatno čuju stručne sagovornice na teme porođaja, masaže i samo-masaže, dojenja, raznih tehnika joge, nege u postpartumu. Jovana je i dula (pruža informativnu, emotivnu i fizičku podršku trudnicama kroz trudnoću i na porođaju), te je tu za sva pitanja ne samo o jogi već o svemu na temu trudnoće, porođaja, postpartuma.

Ostanite snažne i fleksibilne kroz trudnoću. Naučite položaje i tehnike koje će vam sam kraj trudnoće učiniti ugodnijim i olakšati porođaj. Umirite se i nađite svoje sigurno mesto uz pomoć vežbi disanja i vođene relaksacije.

Okružene drugim trudnicama i uz podršku instruktorke prenatal joge i dule, mame dve devojčice, dođite da se radujemo, učimo i vežbamo zajedno. Jer krug žena je važan da nas podrži u svim životnim ciklusima i promenama.

Gde/kako: sala ili online (FB zatvorena grupa)

Kada: utorak i četvrtak, od 16:00 do 17:15 h

Cena: sala 4.000 RSD, online 3.000 RSD

Prijava putem mejla contact@homeplace.rs ili telefona 063/70-17-604 (Jovana)