Teško je biti spreman na ono što donedavno nismo mogli ni da zamislimo, a upravo smo se u tome našli. No, Homeplace je baš u ovim izazovnim vremenima bio podstaknut da pokreće nove pravce rada. Online časovi su prosto buknuli, nove aktivnosti su krenule same, a srećni smo da možemo da vam predstavimo i Homeplace newsletter!

Pored informacija o predstojećim Homeplace događajima, u njemu možete da nađete i tekstove i informacije za koje se nadamo da će vas osnažiti, inspirisati ili zaintrigirati.

Zahvaljujemo se na svim pitanjima u vezi sa našim radom koja nam svakodnevno postavljate i pozivamo vas da se priključite našoj mejling listi, kako biste uvek bili informisani šta se zbiva kod nas.

Ceneći vaše dragoceno vreme i pažnju, newsletter ćemo vam slati najviše dva puta mesečno. Podsećamo vas i da se sa mejling liste u svakom trenutku možete odjaviti.

 

Ohrabrujemo vas da nam javite svoje predloge i reakcije na naš newsletter, a to možete učiniti putem adrese contact@homeplace.rs.

Ukoliko imate kolege i prijatelje koji bi takođe mogli biti zainteresovani za Homeplace novosti, najljubaznije vas molimo da ih pozovete da se priključe našoj mejling listi.

Pogledajte arhivu dosadašnjih brojeva Homeplace newslettera:

2023.

2022.

2021.

2020.