Power Shaking meditacija – radionica u decembru

Power Shaking meditacija - radionica u decembru

Svi meditaciju razumemo različito, ali većina nas zamišlja meditaciju kao mirno sedenje s uspravnim leđima, zatvorenim očima i nepomičnim stavom. Ono što ne zamišljamo jeste bivanje u položaju u kom mišići počinju da nam podrhtavaju, a telo da se trese. Međutim, upravo se to događa u meditaciji Power Shaking.

Trešenje je moćan način oslobađanja napetosti i stajaće energije, povećanja cirkulacije kroz celo telo i oslobađanja energije da bi slobodno tekla i hranila svaku ćeliju tela. U svom telu držimo puno napetosti, a drhtanje/trešenje omogućava da se te napetosti otope. Na taj način obezbeđujemo svoje prirodno zdravlje i vitalnost. Mnogi somatski istraživači pokazali su da nas strah imobilizira, da ‘ledi’ energiju u našem telu. Trešenje čini upravo suprotno. Zagreva našu energiju i otapa ukočenost naših strahova.

Kroz ovu meditaciju učimo da puštamo. Živimo u kulturi u kojoj volimo da planiramo i imamo kontrolu. Većini nas je vrlo teško da prihvatimo činjenicu da u konačnici nismo MI glavni. Trešenje nas uči da se oslobodimo onoga što mislimo da jesmo i onoga što verujemo da smo, otpuštajući sve svoje obrasce, svoje strahove, svoju krivicu, svoje vezanosti i otkrivajući ko smo izvan svega toga.

 

Vreme i mesto održavanja

Kada: subota, 18. decembar, od 17.30 do 19 h

Gde: Udruženje „Belo pero”, Kolubarska 19, Beograd

Lokacija

Cena: 1.400 din.

 

O voditeljki meditacije:

Marija Milićević

Marija Kavisho Milićević

Marija Milićević, osnivačica Homeplace-a, prostora za razvoj tela i duha, po profesiji je prof. španskog jezika i hispanskih književnosti, no od detinjstva pokazuje interesovanje za pokret i ljudsko telo, pa tako započinje s izučavanjem raznih plesova. U međuvremenu, upoznaje se s yogom, u kojoj izučava različite stilove i prakse.

Postaje yoga učitelj u Vidya yoga školi Dragana Lončara, i nastavlja svoju edukaciju kod učitelja prakse yin yoge Sebastiana Pucellea i Miriele Burielle, a završava i obuku yoge za decu, Rainbowkids metode. Kroz produbljivanje rada na telu budi se njen interes za meditaciju kao nove perspektive rada s ljudima. Završava trening za vodjenje Oshovih meditacija i trenutno se obučava za terapeuta Osho diamond breath tehnike.

 

Način prijavljivanja

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem sledećeg formulara:

 

Za više informacija o radionici Power Shaking meditacije pišite na contact@homeplace.rs ili pozovite 0641746918 (Marija)