Prenatal Yoga – Snažna i fleksibilna u trudnoći i na porođaju

ONLINE Prenatal Yoga: Snažna i fleksibilna u trudnoći i na porođaju

Nova vremena zahtevaju i nove mogućnosti, posebno za sve buduće mame. Zato vam Homeplace sa instruktorkom joge i prenatal joge, dulom Jovanom Filipović (aka @YogaArtMama) pruža mogućnost da jogu za trudnice radite online iz udobnosti sopstvenog doma.

Ostanite snažne i fleksibilne kroz trudnoću. Naučite položaje i tehnike koje će vam, kako period trudnoće tako i sam porođaj učiniti ugodnijim i lakšim. Umirite se i nađite svoje sigurno mesto uz pomoć vežbi disanja i vođene relaksacije.

Kako izgleda čas joge za trudnice? Uz pažljivo zagrevanje i pripremu, tokom časa se prolaze joga položaji uz ponuđene modifikacije u odnosu na mogućnosti i period trudnoće. Posebno se obraća pažnja na pravilnost izvođenja svakog pokreta, ugodnost i udobnost, uz to se ciljano radi i na pravilnom držanju, disanju, pojedinim mišićnim grupama posebno kritičnim u periodu trudnoće, na samom porođaju i u postpartumu. Takođe, buduće mame uživaju u vođenoj relaksaciji, povezivanju sa bebom, stvaranju jače veze sa svojim telom koje se ubrzano menja i kroz istu uče kako da oslušnu svoje prave potrebe.

Časovi joge za trudnice se održavaju dva puta nedeljno i moguće je priključiti im se u bilo kom trenutku. Možete im pristupiti putem FB live-a u zatvorenoj FB grupi i/ili putem ZOOM-a. Snimci časova su dostupni tokom cele nedelje – ukoliko ne stignete na live, uvek ih možete nadoknaditi kada vam to bude odgovaralo. BONUS program uvek dostupan za sve online-Homeplace trudničice je i Youtube playlista časova različitog intenziteta i koncepta (prenatal kundalini joga, stojeće asane, čas usmeren na karlicu i kukove, relaksacija i disanje)!

U našoj online zajednici povežite se sa drugim trudnicama i uz podršku instruktorke prenatal joge i dule, mame dve devojčice, dođite da se radujemo, učimo i vežbamo zajedno.

Pored joge, našim mamama i budućim mamama pružamo mogućnost da kroz posebne radionice i časove besplatno čuju stručne sagovornice na teme porođaja, masaže i samo-masaže, dojenja, raznih tehnika joge, nege u postpartumu. Svake druge nedelje od 19h imamo Ćaskaonicu za trudnice gde „pretresamo” sve aktuelne teme i spremamo se za porođaj i materinstvo. S obzirom na to da je dula (pruža informativnu, emotivnu i fizičku podršku trudnicama kroz trudnoću i na porođaju), Jovana je tu za sva pitanja ne samo o jogi, već o svemu na temu trudnoće, porođaja, postpartuma.

Pridružite nam se, jer krug žena je važan da nas podrži u svim životnim ciklusima i promenama.

Gde/kako: ONLINE (FB zatvorena grupa, FB live i ZOOM platforma, snimci ostaju dostupni, bonus Youtube plejlista posebnih časova)

Kada: utorak i četvrtak, od 11.00 do 12.15 h

Cena: 3.500 RSD

Prijava putem mejla contact@homeplace.rs ili telefona 063/70-17-604 (Jovana)